When:
27 april 2019 @ 14:00 – 21:00
2019-04-27T14:00:00+02:00
2019-04-27T21:00:00+02:00
Where:
't Zaaltje bij Café Sport
Stevennekens 218
2310 Rijkevorsel
Cost:
€12

kwb-kookinitiatie met topbieren. Bier heeft de laatste jaren een bijzondere plaats veroverd in de gastronomie. Niet alleen wagen steeds meer hedendaagse chefs zich aan het gebruik van bier in hun eigentijdse creatieve keuken, bier wordt ook steeds vaker bij gerechten geserveerd als alternatief voor de klassieke wijn. Daarom organiseren wij als kwb zijnde weer een dag vol kook- en eetplezier met de focus op bier!

Praktische informatie: net zoals vorig jaar zal Fred De Gruyter ons bijstaan tijdens de kookinitiatie. Samen met alle kokers spreken we af om 14.00u. We maken die dag samen een 3-gangenmenu. In deze gerechten gaan we topbieren verwerken. Samen met de eters beginnen we om 18.00u met de aperitief. Om 19.00u schuiven we allemaal samen onze voetjes onder tafel.

 

Mee te brengen: mes, snijplank en schort (koksmuts mag ook!)

Inschrijvingsdocument kan je vinden achter volgende link.
Uitnodiging koken met bier 2019

Categorieën:

0 reacties

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.